About

olga pinatella

Olga Pinatella

CA

Grafista de professió i artista per vocació. M’agrada experimentar amb diverses disciplines artístiques, des de la fotografia fins a la pintura i la il·lustració. Amant de les noves tecnologies i aficionada a la cuina. Perquè tot allò que comporta crear pertany al món de l’art. I l’art és vida i compromís, per això també formo part de l’equip motor de l’Obrador, un projecte inclusiu que treballa l’art des d’una perspectiva crítica amb joves dels quatre INS del Pla de l’Estany.

Vaig estudiar disseny gràfic a l’Escola d’Art d’Olot i allà vaig aprendre-hi que la vida és un aprenentatge continu. En bona part sóc autodidacta però també en aquests anys he tingut el guiatge de diversos professionals. He fet cursos d'iniciació a l'artterapia, de gravat, d’aquarel·la, de pop-up i de còmic entre d’altres.

També he fet exposicions, l’última ha estat Lentament (2015, Castell de Palol de Revardit), la primera va ser Exposició Alumnes Taller Gonzalo Tabuenca (2007, Fontcoberta). Sempre sempre aprenent. Sempre sempre fent.

ES
 
Grafista de profesión y artista por vocación. Me gusta experimentar con diversas disciplinas artísticas, desde la fotografía hasta la pintura y la ilustración. Amante de las nuevas tecnologías y aficionada a la cocina. Porque todo lo que conlleva crear pertenece al mundo del arte. Y el arte es vida y compromiso, por eso también formo parte del equipo motor del Obrador, un proyecto inclusivo que trabaja el arte desde una perspectiva crítica con jóvenes de los cuatro INS del Pla de l'Estany.
 
Estudié diseño gráfico en la Escuela de Arte de Olot y allí aprendí que la vida es un aprendizaje continuo. En buena parte soy autodidacta pero también en estos años me he formado con varios profesionales. He hecho cursos de iniciación al arteterapia, grabado, de acuarela, de pop-up y de cómic entre otros.
 
También he hecho exposiciones, la última ha sido Lentamente (2015, Castillo de Palol de Revardit), la primera fue Exposición Alumnos Taller Gonzalo Tabuenca (2007, Fontcoberta). Siempre siempre aprendiendo.
Siempre siempre trabajando.
Exposicions/Exposiciones

2015 / Exposició  Lentament / Castell de Palol de Revardit
2013 / Exposició col·lectiva Aficionats - Festival (a)phonica / Banyoles
2012 / 20è Concurs Rally Fotogràfic del Gironès - Premi categoria "Balcons i banderes”
2012 / Exposició Maniquí / Restaurant La Rumbera
2011 / Exposició Instans / (cancelada)
2010 / Exposició Esguard / Casa de Cultura les Bernardes de Salt
2009 / Exposició AECC / Banyoles
2007 / Exposició Alumnes taller Gonzalo Tabuenca / Fontcoberta

© Olga Pinatella  2018 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | facebook | instagram